Zonnepanelen

Steeds meer huishoudens stappen over op de duurzame oplossing waarbij zonne-energie wordt opgewekt met behulp van zonnepanelen. Op die manier kun je tot wel honderden euro’s besparen op de jaarlijkse energierekening. Niet alleen een dak op het zuiden is geschikt voor zonnepanelen. Met de huidige energieprijzen is zelfs ieder dak interessant.

We bespreken graag samen wat een effectief, efficiënt en betrouwbaar systeem is voor jouw woning. Daarbij kijken we naar verschillende factoren zoals de locatie en ligging van de woning, het aantal benodigde panelen en het maximale vermogen.

Ook voor ondernemers die streven naar een duurzaam karakter zijn zonnepanelen een aantrekkelijke investering. Bovendien zijn ze snel geïnstalleerd en vergen weinig onderhoud! Benieuwd of jouw woning en/of bedrijf geschikt is voor zonnepanelen? Vraag nu de gratis offerte aan! Ben jij toch liever op zoek naar een airconditioning of een warmtepomp bekijk deze dan op de desbetreffende pagina’s.

zonnepanelen

WETEN WAT JIJ
KUNT BESPAREN?

Zonlicht opvangen en omzetten in groene energie: zonnepanelen zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken! Een gemiddeld huishouden in Nederland verbruikt jaarlijks zo’n 3000 kWh aan stroom. Daar zijn ongeveer tien zonnepanelen voor nodig die ‘gratis’ elektriciteit opwekken.

Waarom kiezen voor
zonnepanelen?

– Binnen drie jaar de investering terugverdiend
– Zonnepanelen die tot wel 25 jaar meegaan
– Snel geïnstalleerd én weinig onderhoud

Deze klanten
gingen je voor