trustpilot
Uitstekend 58 beoordelingen
Uitstekend uit 58 beoordelingen

Geld besparen met een airco?

Geheel vrijblijvend en kosteloos!
Daikin logo
Enphase logo
JA Solar logo

Airco

Airco’s staan over het algemeen bekend als enorme energieslurpers. Dat is gelukkig verleden tijd met de moderne airconditioningsystemen. Wist je dat een airco naast verkoeling en verwarming, de lucht ook zuivert van stof, vuil, pollen en daarnaast de luchtvochtigheid reguleert?

Wat zeggen onze
klanten

NBI Duurzaam scoort gemiddeld een
NBI Monteur

Welke airco is geschikt voor jouw woning?

Wij van NBI Duurzaam leveren verschillende soorten airco’s. Deze zijn allemaal van het topmerk Daikin maar er zit toch degelijk een verschil in. Zo leveren wij de Stylish, Perfera wandmodel en het Perfera vloermodel. Ook wordt er onderscheid gemaakt in verschillende inhoud van de ruimtes:

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Ons doel is om steeds een persoonlijke connectie te maken met onze klanten, van het klantenserviceteam tot de technici op locatie!

airconditioning NBI Duurzaam

Vakmanschap

Elke monteur binnen ons team is een echte vakman en heeft de essentiële certificaten en kwalificaties op zak.

Airco duurzaam

Duurzaam

NBI Duurzaam zet zich in voor een milieuvriendelijkere toekomst. Wil je ook een positieve impact maken? Begin dan aan je duurzaamheidsreis!

Vraag een gratis offerte aan!

Vul onderstaand formulier in en ontvang geheel vrijblijvend een offerte op maat!
 Wij proberen altijd binnen 24 uur een voorstel toe te sturen.
trustpilot
Uitstekend 58 beoordelingen

Veelgestelde vragen

Een van de meest voor de hand liggende redenen om een airco aan te schaffen is om te verkoelen tijdens de warme zomers, ook kunnen onze airco’s gebruikt worden om te verwarmen in de winter. Naast comfort geven airco’s ook gezondheidsvoordelen, denk hierbij aan zuivering van de lucht en de luchtvochtigheid die wordt gereguleerd. Tot slot geeft het een waarde verhoging van het huis omdat het aantrekkelijk is voor potentiële kopers.

Wij als NBI Duurzaam leveren airco’s van Daikin met een vermogen van 2,5kW, 3,5kW en 5kW. Het vermogen is afhankelijk van de ruimte waar de airco werkzaam is. De modellen die wij leveren zijn Stylish, Perfera wandmodel en het Perfera vloermodel. Meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op en dat zal een van onze adviseurs je verder helpen!

Het verbruik van een airco is afhankelijk van de ruimte waarin deze wordt geplaatst en het vermogen van de airco’s. Ook is het afhankelijk van het gebruik, of het alleen voor verkoelen wordt gebruikt of ook voor verwarmen. Gemiddeld verbruikt een airco tussen de 500-1000kWh per jaar. Meer weten over onze airco’s? Vul het contactformulier in en dan neemt een van onze adviseurs contact met je op!

Het prijskaartje dat aan een airco hangt is afhankelijk van het vermogen van de airco. Graag adviseren wij jou welke airco jij nodig hebt voor thuis! Neem daarom vrijblijvend contact met een van onze adviseurs op.