trustpilot
Uitstekend 58 beoordelingen
Uitstekend uit 58 beoordelingen

Geld besparen met een thuisbatterij?

Geheel vrijblijvend en kosteloos!
Enphase logo
JA Solar logo
Daikin logo

Thuisbatterij

Bij NBI Duurzaam geloven we in een groene toekomst. Naast zonnepanelen en warmtepompen, is een thuisbatterij de sleutel tot zelfvoorziening in energie. Sla jouw opgewekte energie efficiënt op en benut deze wanneer nodig, waardoor je optimaal profiteert van jouw duurzame investeringen. Ontdek de kracht van thuisopslag hier.

Overweeg je het plaatsen van een thuisbatterij om optimaal te profiteren van je zonnepanelen? Een thuisbatterij, ook bekend als een thuisaccu of zonnepanelen accu, is een innovatieve oplossing om de opgewekte zonne-energie van een thuisaccu op te slaan voor later gebruik. Het stelt huiseigenaren in staat om zelf opgewekte energie op te slaan met hun eigen thuisbatterij en te gebruiken wanneer ze het nodig hebben, zelfs wanneer de zon niet schijnt.

Bij NBI Duurzaam begrijpen we de groeiende vraag naar thuisbatterijen en bieden we op maat gemaakte thuis accu’s en een accu voor je zonnepanelen die past bij jouw specifieke behoefte. Of je nu op zoek bent naar een grote accu voor je zonnepanelen, een modulaire thuisbatterij of een thuisbatterij met bijpassende omvormer, wij bieden de juiste oplossing voor jou.

Thuisbatterij van NBI Duurzaam
Thuisbatterij

Met onze thuisbatterijen kun je zonne-energie opslaan en zelfvoorzienend worden, waardoor je minder afhankelijk bent van het elektriciteitsnet. Of je nu je energierekening wilt verlagen met behulp van een thuisaccu op zonne-energie, je ecologische voetafdruk wilt verkleinen of gewoon wilt profiteren van de voordelen van zonne-energie, een thuisbatterij met zonnepanelen of een omvormer die past bij jouw thuisbatterij, is de ideale aanvulling op je huidige zonne-installatie.

Neem vandaag nog contact op met NBI Duurzaam om meer te weten te komen over onze thuisbatterijen en hoe we je kunnen helpen om de kracht van zonne-energie optimaal te benutten. Met onze expertise en hoogwaardige thuisbatterijen kun je met vertrouwen investeren in een duurzamere toekomst, dankzij onze accupakketten voor thuisaccu’s met zonnepanelen.

Thuisbatterij van NBI Duurzaam

Ben je op zoek naar een slimme oplossing om de energie van je zonnepanelen optimaal te benutten? Overweeg dan eens een thuisbatterij van NBI Duurzaam. Een thuisbatterij, ook wel bekend als een zonnepanelen accu of thuisaccu, biedt de mogelijkheid om de opgewekte zonne-energie op te slaan voor later gebruik. Bij NBI Duurzaam begrijpen we de toenemende vraag naar thuisbatterijen en bieden we op maat gemaakte thuis accu’s die perfect aansluiten bij jouw behoeften. Of je nu op zoek bent naar een grote accu voor je zonnepanelen, een modulaire thuisbatterij of een thuisbatterij met omvormer wilt, wij hebben de thuisbatterijen voor jou.

Met onze thuisbatterijen heb je de mogelijkheid om zonne-energie op te slaan en jezelf te voorzien van elektriciteit, waardoor je minder afhankelijk wilt zijn van het reguliere elektriciteitsnetwerk. Of je nu je energiekosten wilt verlagen, je impact op het milieu wilt verminderen, of simpelweg wilt profiteren van de voordelen van een thuisbatterij. Met onze accu pakket voor zonnepanelen zijn onze thuisbatterijen de ideale aanvulling op je bestaande installatie.

Onze accu voor je zonnepanelen thuis zijn ontworpen om naadloos samen te werken met je bestaande zonnepanelen, waardoor je optimaal kunt profiteren van je investering in duurzame energie. Met een thuisbatterij van NBI Duurzaam heb je controle over je energievoorziening en kun je genieten van een grotere onafhankelijkheid.

Dus, waar wacht je op? Neem vandaag nog contact op met NBI Duurzaam om meer te weten te komen over onze thuisbatterijen en ontdek de kracht van zonne-energie met onze modulaire thuisbatterij. Met onze expertise, hoogwaardige thuisbatterijen en accupakketten voor je zonnepanelen, kun je bij ons met vertrouwen investeren in een duurzamere toekomst.

Bestel je eigen accupakket voor je zonnepanelen bij NBI Duurzaam

Bij het vinden van het juiste accupakket voor je thuisbatterij is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren, zoals de capaciteit, type omvormer voor je thuisbatterij en de bestaande zonnepanelen die je hebt. Gelukkig biedt NBI Duurzaam een breed aanbod aan accupakketten voor zonnepanelen die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften en wensen.

Onze accupakketten voor zonnepanelen zijn ontworpen om zonne-energie efficiënt op te slaan en te gebruiken wanneer je het nodig hebt. Of je nu op zoek bent naar een accu voor thuisgebruik of naar een grote accu voor een uitgebreide zonnepaneleninstallatie, wij hebben het accupakket voor je zonnepanelen die bij je past.

Over ons NBI Duurzaam

Met onze accupakketten voor zonnepanelen kun je energie opslaan waardoor je niet alleen zelfvoorzienend wordt, maar ook je energierekening kunt verlagen en je ecologische voetafdruk zal verkleinen. Door de zonne-energie van je zonnepanelen met onze batterijopslag op te slaan kun je optimaal profiteren van gratis energie van de zon, zelfs wanneer deze niet schijnt.

Of je nu een accu pakket voor je zonnepanelen zoekt waar je als het ware zonne-energie opslaat in batterijen als aanvulling op je bestaande zonnepanelen of een compleet zonnepanelen pakket met batterijen wilt aanschaffen, NBI Duurzaam staat voor je klaar om je te helpen het juiste accupakket voor je zonnepanelen te vinden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen om optimaal te profiteren met onze accupakket voor zonnepanelen.

Thuisbatterij van NBI Duurzaam

Thuisbatterij merken

Als je op zoek bent naar de beste thuisbatterij merken, dan ben je bij NBI Duurzaam aan het juiste adres. Als toonaangevend bedrijf op het gebied van duurzame energieoplossingen bieden wij een ruime selectie van hoogwaardige thuisbatterijen van gerenommeerde merken die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Onze focus ligt op het aanbieden van thuisbatterijen van de beste merken die zich hebben bewezen op het gebied van prestaties, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Wij streven ernaar om alleen de beste thuisbatterijen aan te bieden aan onze klanten.

Met onze expertise en ervaring helpen we je graag bij het kiezen van het juiste merk en model thuisbatterij dat perfect past bij jouw specifieke behoeften en budget. Of je nu op zoek bent naar een bekend merk thuisbatterij voor extra energieopslag of om off-grid te gaan, wij hebben de beste thuisbatterijen die bij je passen.

Neem vandaag nog contact op met NBI Duurzaam en ontdek de mogelijkheden van de thuisbatterijen voor jouw huis. Wij staan voor je klaar om je te voorzien van deskundig advies en hoogwaardige merken thuisbatterijen om je te helpen bij het realiseren van een duurzamere en energie-efficiënte levensstijl.

Wat zeggen onze
klanten

NBI Duurzaam scoort gemiddeld een

Zonne-energie opslaan

Het opslaan van zonne-energie is een slimme manier om optimaal te profiteren van je zonnepanelen installatie. Met een thuisbatterij van NBI Duurzaam kun je de opgewekte zonne-energie opslaan voor gebruik op momenten dat de zon niet schijnt. Hierdoor ben je niet alleen minder afhankelijk van het elektriciteitsnet, maar doordat je de stroom opslaat van je zonnepanelen kun je ook je energierekening verlagen en je ecologische voetafdruk verkleinen.

Onze thuisbatterijen bieden een efficiënte oplossing voor het opslaan van zonne-energie. Met een hoge opslagcapaciteit en betrouwbare prestaties zorgen onze thuisbatterijen ervoor dat je dankzij de zonne-energie die je opslaat altijd voldoende stroom beschikbaar hebt, zelfs tijdens piekuren of stroomuitval. Of je nu zelf zonne-energie wilt opslaan voor later gebruik, of een accu bij je thuis wilt hebben als back-up opslag voor noodgevallen, onze thuisbatterijen bieden de flexibiliteit en betrouwbaarheid die je nodig hebt.

Thuisbatterij
Over ons NBI Duurzaam

Met een accu opslag voor je zonnepanelen van NBI Duurzaam kun je zelf bepalen hoe je je energie gebruikt en ben je niet langer afhankelijk van variabele energietarieven. Onze accu voor thuis opslag oplossingen is ontworpen om naadloos te integreren met je bestaande zonnepanelen en biedt een veilige en efficiënte manier om je eigen zonne-energie op te wekken en op te slaan.

Neem vandaag nog contact op met NBI Duurzaam en ontdek de mogelijkheden van zelf zonne-energie opslaan met onze hoogwaardige thuisbatterijen met accu-energieopslag. Met onze expertise en ervaring helpen we je graag bij het vinden van de juiste opslagcapaciteit voor je thuisbatterij die voldoet aan jouw wensen voor energiebehoeften.

Thuisbatterij kwh

Bij het kiezen van een thuisbatterij is het belangrijk om rekening te houden met de thuisbatterij opslagcapaciteit, uitgedrukt in kilowattuur (kWh). Een thuisbatterij met een capaciteit van 100 kWh, zoals de thuisaccu 100 kWh van NBI Duurzaam, biedt een aanzienlijke opslagmogelijkheid voor de energie die zonnepanelen gedurende de dag genereren.

Ben je meer op zoek naar een batterij voor je zonnepanelen van 10 kWh of ander kilowattuur? We bieden verschillende thuisbatterijen met kWh opties, zoals de thuisaccu 20 kWh, thuisaccu van 15 kWh of de thuisbatterij 10 kWh. De 20 kWh batterij tot de 10 kW thuisbatterij zijn ideaal voor huiseigenaren die hun energieverbruik willen optimaliseren en willen profiteren van zelf opgewekte energie, zonder dat het te veel ruimte inneemt.

Of je nu een thuisbatterij van 100 kWH tot thuisbatterij van 10 kWh met 3 fases of een thuisaccu van 15 kWh, bij NBI Duurzaam kun je zelf bepalen hoe je jouw opgeslagen energie gebruikt, of het nu gaat om het verlagen van je energierekening, het verminderen van je ecologische voetafdruk of het voorzien in noodstroomvoorziening tijdens stroomuitval.

Onze thuisbatterijen zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten, waaronder de thuisaccu 15 kWh, 10 kW thuisbatterij of de thuisbatterij 20 kWh. Wat voor thuisbatterij je ook zoekt, wij hebben de ideale thuisbatterij van 10 kWh tot 20 die je kunt kopen.

Als je overweegt om een thuisbatterij van 10 kWh tot 20 kWh te kopen, neem dan contact op met NBI Duurzaam voor deskundig advies die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Met onze uitgebreide ervaring en toewijding aan duurzame energie, staan we klaar om je te helpen bij het realiseren van een energie-efficiënt en milieuvriendelijk huis.

Vermogen thuisbatterij

Het vermogen van een thuisbatterij is een cruciale factor bij het bepalen van zijn geschiktheid voor jouw energiebehoefte. Bij NBI Duurzaam begrijpen we het belang bij het bepalen van het juiste vermogen thuisbatterij voor jouw specifieke situatie.

Het vermogen van een thuisbatterij wordt vaak uitgedrukt in kilowatt (kW) en bepaalt hoeveel elektriciteit de batterij tegelijk kan leveren. Het is essentieel om het vermogen van de batterij zorgvuldig te bepalen, rekening houdend met factoren zoals je energieverbruik, het vermogen van je huidige zonnepaneleninstallatie en je gewenste niveau van energieonafhankelijkheid.

Bij NBI Duurzaam bieden we thuisbatterijen met verschillende vermogens niveaus, zodat je de ideale oplossing kunt kiezen die past bij jouw behoeften. Of je nu een vermogen thuisbatterij van 10kW, 20 kW of zelfs meer nodig hebt, wij hebben de juiste batterij voor jou.

Onze adviseurs staan klaar om je te helpen bij het bepalen van het optimale vermogen voor jouw thuisbatterij. Neem vandaag nog contact op met NBI Duurzaam en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het vinden van de perfecte thuisbatterij die past bij jouw budget.

NBI Monteur

De voordelen van een thuisbatterij

De overstap naar een thuisbatterij is méér dan enkel een technologische vooruitgang. Het biedt huiseigenaren concrete voordelen die zowel financieel als ecologisch van waarde zijn. Hieronder duiken we dieper in de unieke pluspunten die een thuisbatterij met zich meebrengt, van kostenbesparing tot een groenere levensstijl.

Voordelen thuisbatterij

Het gebruik van een thuisbatterij biedt diverse voordelen voor huiseigenaren die investeren in duurzame energie. Een van de belangrijkste voordelen van een thuisbatterij is het vermogen om de opgewekte zonne-energie van jouw zonnepanelen op te slaan voor later gebruik, waardoor je minder afhankelijk wordt van het elektriciteitsnet en kunt profiteren van zelf opgewekte energie, zelfs als de zon niet schijnt.

Daarnaast biedt een thuisbatterij een positief rendement doordat je met een batterij op zonnepanelen altijd energie hebt in huis en minder afhankelijk bent van het energienetwerk. Bovendien kan een thuisbatterij als voordeel bieden dat de batterij op zonnepanelen je energierekening kan verlagen door gebruik te maken van opgeslagen energie op momenten dat de elektriciteitsprijs hoog is.

Thuisbatterij van NBI Duurzaam

Het rendement van een thuisbatterij, oftewel de verhouding tussen de opgeslagen en de gebruikte energie, is ook een belangrijke overweging. Bij NBI Duurzaam bieden we thuisbatterijen met een hoog rendement, zodat je kunt profiteren van maximale energiebesparingen en kostenefficiëntie.

Hoewel er veel voordelen zijn verbonden aan het gebruik van een thuisbatterij, is het ook belangrijk om de mogelijke nadelen van een thuisbatterij te overwegen, zoals de initiële investeringskosten en de beperkte opslagcapaciteit. Wat de voor en nadelen ook zijn voor een thuisbatterij, onze deskundige adviseurs helpen je graag bij het vinden van de beste oplossing voor jouw specifieke behoeften en budget.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Onze ambitie is steeds een unieke relatie te vormen met onze klanten, van klantondersteuning tot onze technische experts!

Thuisbatterij van NBI Duurzaam

Vakmanschap

Iedere technicus binnen ons team is een ware specialist, uitgerust met de vereiste certificaten en kwaliteiten.

Duurzame wereld met een thuisaccu

Duurzaam

NBI Duurzaam streeft naar een duurzamere toekomst. Wil jij ook een positieve bijdrage leveren aan onze planeet? Start met vergroening!

Thuisbatterij kopen

Het kopen van een thuisbatterij is een belangrijke stap richting een duurzamere en energie-efficiëntere woning. Bij NBI Duurzaam begrijpen we dat het kopen van de juiste thuisbatterij een behoorlijke investering is die afgestemd moet zijn op jouw specifieke behoeften en budget.

Als je overweegt een thuisbatterij te kopen, biedt NBI Duurzaam een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige thuisbatterijen die aan jouw wensen voldoen. Of je nu op zoek bent naar een thuisbatterij, thuis accu of batterij voor zonnepanelen, bij ons bestel je de thuisbatterij die past bij jouw wensen in het opslaan van energie.

Thuisbatterij
Over ons NBI Duurzaam

Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te begeleiden bij het kopen van de juiste thuisbatterij. Met hun expertise kunnen ze je helpen bij het kopen van de juiste thuis accu die past bij jou opslagcapaciteit, vermogen en andere specificaties die voldoen aan jouw wensen om de volgende stap naar zelfvoorzienend energie te zetten.

Bij NBI Duurzaam streven we ernaar om het proces van een thuisbatterij te kopen zo eenvoudig en probleemloos mogelijk te maken. Je kunt onze thuisbatterijen eenvoudig online bestellen door eerst een offerte formulier in te vullen over het kopen van een thuis accu. Ons deskundig team zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen voor persoonlijk advies en ondersteuning. Neem vandaag nog contact met ons op en bestel jouw thuisbatterij.

Kosten thuisbatterij

Het kopen van een thuisbatterij is een belangrijke stap richting een duurzamere en energie-efficiëntere woning. Bij NBI Duurzaam begrijpen we dat het kiezen van de juiste thuisbatterij een investering kan zijn die je kan doen twijfelen. Daarom helpen wij je graag door de kosten transparant te houden over onze thuisbatterijen. Samen kijken we welke prijs voor thuisbatterij het beste past bij jouw specifieke behoeften en budget.

Als je overweegt om een thuisbatterij te kopen, zijn er verschillende factoren waarmee je rekening moet houden, zoals de opslagcapaciteit, het vermogen en de compatibiliteit en prijs-kwaliteitverhouding van je thuisbatterij met je bestaande zonnepanelen installatie. Onze deskundige adviseurs bij NBI Duurzaam staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste beslissing en bieden transparantie in de kosten voor een batterij voor je zonnepanelen.

Of je nu op zoek bent naar een thuisbatterij of thuis accu, wij bieden een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige thuisbatterijen voor je zonnepanelen met verschillende prijzen die voldoen aan jouw wensen en behoeften. Met onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van duurzame energie, kunnen we je helpen bij elke stap van het proces. Dit kan gaan over de kosten van een thuisbatterij voor je zonnepanelen tot de installatie.

Het kopen van een thuisbatterij bij NBI Duurzaam is eenvoudig en stressvrij. Je kunt online een offerte aanvragen over de prijs van onze thuisbatterijen voor je zonnepanelen via onze website. Na het invullen van onze offerte over de kosten van een batterij voor je zonnepanelen zullen wij contact opnemen om meer informatie te geven over de precieze prijs voor een batterij voor je zonnepanelen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het realiseren van een energie-efficiënte en milieuvriendelijke woning met een thuisbatterij voor je zonnepanelen, die passen bij jouw budget.

Offerte thuisbatterij

Wanneer je geïnteresseerd bent in het verkrijgen van een thuisbatterij die perfect aansluit bij jouw behoeften en wensen, is het aanvragen van een offerte voor een thuisbatterij passend bij jouw zonnepanelen de eerste stap naar duurzame energieoplossingen. Bij NBI Duurzaam begrijpen we dat het belangrijk is om transparant te zijn en dit bieden we wanneer je een offerte voor zonnepanelen met thuisbatterij aanvraagt die nauwkeurig aansluit bij jouw situatie.

Door een offerte aan te vragen voor zonnepanelen en een thuisbatterij bij NBI Duurzaam, krijg je de mogelijkheid om een gedetailleerd overzicht te ontvangen van de kosten, de specificaties van een thuisbatterij en de eventueel bijbehorende zonnepanelen. Of je nu op zoek bent naar een offerte voor alleen een thuisbatterij, of juist interesse hebt in een offerte voor zonnepanelen in combinatie met een thuisbatterij, ons deskundige team staat klaar om je te helpen.

Thuisbatterij van NBI Duurzaam

Met onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van duurzame energie, kunnen we een offerte voor zonnepanelen met thuisbatterij opstellen die volledig is afgestemd op jouw behoeften en budget. Of je nu op zoek bent naar een offerte voor een thuisbatterij, zonnepanelen of een combinatie van beide, bij NBI Duurzaam ben je verzekerd van een nauwkeurige en betrouwbare prijsopgave.

Kortom, als je klaar bent om de overstap te maken naar duurzame energie met een thuisbatterij, aarzel dan niet om een offerte voor jouw thuisbatterij aan te vragen bij NBI Duurzaam.

Vraag een gratis offerte aan!

Vul onderstaand formulier in en ontvang geheel vrijblijvend een offerte op maat!
 Wij proberen altijd binnen 24 uur een voorstel toe te sturen.
trustpilot
Uitstekend 58 beoordelingen

Veelgestelde vragen

Een thuisbatterij is een opslagsysteem voor elektriciteit dat huiseigenaren in staat stelt om opgewekte energie (bijvoorbeeld via zonnepanelen) op te slaan en later te gebruiken, wanneer de zon niet schijnt of de vraag naar energie hoger is.

De levensduur van een thuisbatterij varieert, maar veel moderne batterijen gaan tot 10 jaar of langer mee, afhankelijk van het gebruik en het specifieke model. Net als andere batterijen kan de capaciteit in de loop van de tijd afnemen.

De kosten van thuisbatterijen variëren op basis van capaciteit, merk en technologie. Het is belangrijk om niet alleen naar de aanschafprijs te kijken, maar ook naar de besparingen op de lange termijn door zelfvoorzienend te worden in energie.

Hoewel een thuisbatterij de afhankelijkheid van het stroomnet aanzienlijk kan verminderen, vooral in combinatie met zonnepanelen, is het voor veel huishoudens uitdagend om volledig off-grid te gaan. De batterij zorgt wel voor meer zelfvoorzienendheid en kan piekverbruikstijden overbruggen.

Nee, een professionele installateur kan een thuisbatterij meestal binnen een dag installeren. Het is belangrijk dat de installatie wordt uitgevoerd door een gecertificeerde professional om optimale veiligheid en prestaties te garanderen.