trustpilot
Uitstekend 58 beoordelingen
Uitstekend uit 58 beoordelingen

Geld besparen met een warmtepomp?

Geheel vrijblijvend en kosteloos!
Daikin logo
Enphase logo
JA Solar logo

Warmtepomp

Een warmtepomp kan jouw gehele woning verwarmen, verkoelen én draagt bij aan een duurzame toekomst. Over het algemeen luidt de gouden regel: hoe beter je woning geïsoleerd is, hoe hoger het rendement van de warmtepompen.

Daarom kun je er voor kiezen om de woning eerst ‘warmtepomp-klaar’ te maken door deze optimaal te isoleren. Denk daarbij aan muur- en vloerisolatie en dubbel glas. Over het algemeen zijn de woningen die na het jaar 2000 zijn gebouwd, zeer geschikt voor een warmtepomp.

Op zoek naar een manier om nog duurzamer je huis te verwarmen? Dan bieden warmtepompen een goede uitkomst. De warmtepompen van NBI Duurzaam bieden vele voordelen die het aantrekkelijk maken voor huiseigenaren die op zoek zijn naar efficiënte en milieuvriendelijke verwarmings- en koelsystemen. Een warmtepomp gebruikt elektriciteit om warmte van een bron naar een bestemming te verplaatsen, waardoor de warmte wordt overgedragen van een koudere naar een warmere omgeving, zelfs bij lage temperaturen.

Een van de voordelen van een warmtepomp is de energie-efficiëntie. Door gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen zoals de lucht, water of de grond, kunnen warmtepompen warmte uit de omgeving halen en deze gebruiken om een huis te verwarmen. Door deze technologische voordelen zijn warmtepompen qua kosten de beste optie als je graag lagere energiekosten wilt voor je huishouden.

NBI Duurzaam warmtepomp

Een ander voordeel is de veelzijdigheid van warmtepompen. Naast verwarming kunnen ze ook worden gebruikt als koeling, waardoor ze het hele jaar door nuttig zijn. Dit maakt warmtepompen de beste optie op het gebied van milieuvriendelijkheid en bespaart op de kosten van aparte verwarmings- en koelsystemen.

Bij het overwegen van een warmtepomp is het belangrijk om de kosten in overweging te nemen. Wij bij NBI Duurzaam assisteren je graag bij het verkennen van de diverse opties voor de aanschaf van een warmtepomp. Met ons breed assortiment aan warmtepompen zit er zeker een tussen die past bij jouw wensen, behoeften en budget.

warmtepomp NBI Duurzaam

Beste warmtepomp

Het vinden van de beste warmtepomp voor jouw huis vereist wat onderzoek en overweging. Bij NBI Duurzaam bieden we een breed aanbod aan warmtepomp merken om aan je wensen en budget te voldoen en helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze in het beste merk warmtepomp.

Bij het selecteren van de beste warmtepomp is het belangrijk om te kijken naar de warmtepomp en het vermogen dat nodig is om je huis effectief te verwarmen en te koelen. Onze deskundige adviseurs helpen je graag bij het bepalen van het juiste warmtepomp vermogen op basis van de grootte en isolatie van je huis.

Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar het beste merk warmtepomp dat aan je eisen voldoet. Bij NBI Duurzaam werken we alleen met gerenommeerde merken die bekendstaan om hun hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid in hun warmtepompen, zodat je zeker kunt zijn van een duurzame investering.

Als je op zoek bent naar de zuinigste warmtepomp, kunnen we je adviseren over energiezuinige modellen die helpen om je energierekening te verlagen en tegelijkertijd de impact op het milieu te verminderen. Met een zuinige warmtepomp van NBI Duurzaam kun je genieten van comfortabele temperaturen in huis zonder de hoge kosten.

Kies vandaag nog voor de beste warmtepomp voor jouw huis. Of je nu een warmtepomp zoekt die het beste past bij je budget of een warmtepomp die ook zuinig is in verbruik, bij NBI Duurzaam profiteer je van expertise en hoogwaardige warmtepompen voor een efficiënte en duurzame verwarmingsoplossing.

Wat zeggen onze
klanten

NBI Duurzaam scoort gemiddeld een

Afmeting warmtepomp

Bij het kiezen van een warmtepomp is het belangrijk om rekening te houden met de verschillende afmetingen van warmtepompen, zowel de binnen- als de buitenunit. De afmetingen van een warmtepomp kunnen variëren afhankelijk van het merk warmtepomp en model, dus het is essentieel om deze aspecten te vergelijken voordat je een beslissing neemt.

Bij NBI Duurzaam helpen we je graag bij het vergelijken van onze beschikbare warmtepompen. We geven gedetailleerde informatie over de afmetingen, waaronder de afmetingen van zowel de binnenunit als de buitenunit van de warmtepomp. Dit stelt je in staat om een weloverwogen keuze te maken die past bij de beschikbare ruimte. Of je nu in Eindhoven of Hengelo woont, wij helpen je de beste warmtepomp te vinden voor jouw huis.

Over ons NBI Duurzaam

Voordat je een warmtepomp online bestelt, is het belangrijk om de afmetingen van de warmtepomp zowel de binnen- als buitenunit te controleren om ervoor te zorgen dat deze passen bij de ruimte die beschikbaar is. De binnenunit van de warmtepomp wordt doorgaans binnen in huis geïnstalleerd, terwijl de afmetingen van de buitenunit van de warmtepomp buiten worden geplaatst.

Bij NBI Duurzaam worden warmtepompen aangeboden inclusief installatie, wat betekent dat je geen extra moeite hoeft te doen om een installateur te vinden. Dit maakt het proces van het verkrijgen van een nieuwe warmtepomp een stuk eenvoudiger.

NBI Monteur

De voordelen van een warmtepomp

Hoewel een warmtepomp ook rendabel is zonder zonnepanelen, is de combinatie van beide een echte toverformule. Een warmtepomp maakt gebruik van elektriciteit in plaats van gas. Je kunt je dus voorstellen deze combinatie duurzaam én kostenbesparend is!

In warme zomermaanden kan een warmtepomp daarnaast ook als verkoeler dienen. De pomp onttrekt de warme lucht uit het huis en stuurt deze vervolgens naar buiten.

De voordelen van een warmtepomp

Als je op zoek bent naar een nieuwe warmtepomp, dan is NBI Duurzaam de ideale plek om te beginnen met duurzaam verwarmen. Met ons assortiment aan verschillende merken warmtepompen en deskundig advies helpen we je bij het vinden van de beste warmtepomp voor jouw huishouden.

Het is belangrijk om de kosten van een warmtepomp in overweging te nemen. Hoewel de initiële investering misschien hoog lijkt, zijn de operationele kosten van een warmtepomp over de lange termijn aanzienlijk lager. Bij NBI Duurzaam bieden wij transparante prijzen over onze verschillende warmtepompen. Doordat je de keuze hebt uit verschillende duurzame waterpompen, vind je bij ons de waterpomp die past bij je budget. De prijzen van onze waterpompen zijn inclusief installatie.

NBI Duurzaam warmtepomp

Als je op zoek bent naar de beste warmtepomp voor jouw situatie, is het raadzaam om verschillende merken warmtepompen en modellen te vergelijken. Door verschillende opties te vergelijken, kun je de warmtepomp kiezen die het beste past bij jouw budget en verwachtingen.

Een warmtepomp is niet alleen een goede keuze voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Door te kiezen voor een duurzame warmtepomp verminder je je ecologische voetafdruk en draag je bij aan een schonere toekomst.

Kies voor de warmtepompen van NBI Duurzaam en investeer niet alleen in je huis, maar ook in een duurzame toekomst. Vergelijk online de verschillende merken en prijzen van onze warmtepompen. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken in een van onze filialen, waaronder in Hengelo, en kom alles te weten over onze warmtepompen.

Begin met duurzaam verwarmen met een warmtepomp

Wij begrijpen dat de kosten van een warmtepomp een belangrijke overweging zijn bij het kiezen van een verwarmingssysteem voor je huis. Gelukkig biedt NBI Duurzaam een groot aanbod aan verschillende merken voor warmtepompen. De warmtepompen hebben diverse prijzen en kunnen zo voldoen aan jouw budget en behoeften. Bij het overwegen van de warmtepomp die past in jouw kostenplaatje, is het essentieel om niet alleen naar de initiële aanschafprijs te kijken, maar ook naar de lange termijn besparingen.

Een van de belangrijkste voordelen van warmtepompen is hun duurzame energiezuinigheid. Hoewel de initiële investering mogelijk hoger is dan bij conventionele systemen, kunnen warmtepompen aanzienlijke besparingen opleveren op energiekosten op de lange termijn. Door te kiezen voor een duurzame warmtepomp van NBI Duurzaam, kun je profiteren van lagere energierekeningen en een vermindering van je ecologische voetafdruk.

Over ons NBI Duurzaam
warmtepomp NBI Duurzaam

Daarnaast zijn de prijzen voor onze warmtepompen inclusief het installeren van je nieuwe warmtepomp, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan met extra kosten. Dit maakt het gemakkelijk om de totale kosten van de warmtepomp te plannen en te budgetteren.

Door verschillende warmtepomp merken en modellen te vergelijken, kun je de beste optie voor jouw specifieke behoeften vinden. NBI Duurzaam biedt een breed aanbod aan warmtepomp merken en deskundig advies om je te helpen de juiste keuze te maken.

Kortom, hoewel de kosten van een warmtepomp een hoge investering op korte termijn is, bieden ze aanzienlijke voordelen op lange termijn. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van warmtepompen bij NBI Duurzaam en maak de overstap naar een efficiëntere en duurzamere manier van het verwarmen van je huis.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Wij streven ernaar om altijd zo persoonlijk
mogelijk contact te hebben met onze
klanten. Van onze klanten­service tot aan onze monteurs!
warmtepomp NBI Duurzaam

Vakmanschap

Al onze monteurs zijn ware specialisten en beschikken over de benodigde certificeringen en diploma’s.

Wij kiezen voor duurzaam

Duurzaam

NBI Duurzaam kiest voor een groenere planeet. Wil jij ook bijdragen aan een betere wereld? Start dan met verduurzamen!

NBI Duurzaam warmtepomp

Warmtepomp kopen

Het kopen van een warmtepomp is een belangrijke stap naar een energiezuiniger en duurzamer huis. Bij NBI Duurzaam hebben we verschillende merken warmtepompen en bieden we deskundig advies om je te helpen bij elke stap van het proces, van het kiezen van het juiste model en het kopen van jouw ideale warmtepomp tot het installeren ervan.

Wanneer je een warmtepomp wilt aanschaffen, is het handig om eerst online naar verschillende modellen warmtepompen te kijken en de beschikbare opties. Bij NBI Duurzaam kun je eenvoudig verschillende warmtepompen bekijken en vergelijken voordat je een beslissing neemt. Onze website biedt gedetailleerde informatie over elke warmtepomp inclusief specificaties en prijzen, zodat je goed geïnformeerd bent voordat je een warmtepomp besteld.

Na het kiezen van de juiste warmtepomp kun je deze eenvoudig online bestellen via onze website. Met slechts een paar klikken kun je je nieuwe warmtepomp kopen en laten bezorgen op een moment dat jou uitkomt.

Bij NBI Duurzaam begrijpen we dat het kopen van een warmtepomp niet stopt bij de aankoop ervan. Daarom bieden we naast het aanschaffen van een warmtepomp ook installatiediensten aan, zodat je zeker kunt zijn van een professionele en veilige installatie. Door je warmtepomp bij ons te kopen en te laten installeren, kun je genieten van gemoedsrust en optimaal comfort in je huis.

Kosten installeren warmtepomp

Bij het kopen en installeren van een warmtepomp zijn er verschillende aspecten om rekening mee te houden, waaronder de kosten voor de aanleg van een warmtepomp. Bij NBI Duurzaam bieden we een aanbod warmtepompen van topmerken, waaronder Daikin, tegen concurrerende prijzen.

De kosten voor het installeren van een warmtepomp kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals de prijs van het merk, zoals de Daikin warmtepomp, de grootte van je huis en het type warmtepomp dat je kiest. Onze ervaren installateurs staan klaar om je te voorzien van een nauwkeurige schatting van de kosten, aanschaf van de warmtepomp tot de installatie, zodat je de juiste beslissing kunt nemen. Wij bij NBI Duurzaam streven ernaar om onze klanten te voorzien van eerlijke prijzen en transparante informatie over de totale kosten aanleg van een warmtepomp, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Door je warmtepomp te kopen en te laten installeren door NBI Duurzaam, kun je genieten van hoogwaardige producten waaronder de Daikin warmtepomp voor een goede prijs, terwijl je gebruikt kan maken van onze professionele service van begin tot eind. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de kosten en mogelijkheden voor het kopen en installeren van een warmtepomp voor jouw huis.

warmtepomp NBI Duurzaam
Over ons NBI Duurzaam

Offerte warmtepomp

Het aanvragen van een offerte voor een warmtepomp is een belangrijke stap bij het plannen van je investering in een energiezuiniger huis. Bij NBI Duurzaam begrijpen we dat elke woning een unieke warmtepomp nodig heeft en dat de behoeften van onze klanten kunnen variëren. Daarom bieden we een gratis en vrijblijvende offerte voor warmtepompen aan, afgestemd op jouw specifieke situatie.

Door een warmtepomp offerte aan te vragen bij NBI Duurzaam, krijg je een duidelijk beeld van de kosten en mogelijkheden voor het installeren van een warmtepomp in jouw huis. Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te voorzien van professioneel advies en het helpen vinden van de beste warmtepomp en zullen daarna een offerte op maat voor je warmtepomp maken, passend aan jouw budget en behoeften.

Of je nu geïnteresseerd bent in een lucht-water warmtepomp, een hybride warmtepomp tot merken als de goed geprijsde Daikin warmtepomp, we hebben verschillende opties beschikbaar om aan jouw verwarmingsbehoeften te voldoen. Door onze warmtepomp offerte aan te vragen kun je stap voor stap de juiste beslissing nemen voor een efficiënter en duurzamer verwarmingssysteem.

Neem vandaag nog contact op met NBI Duurzaam om een gratis offerte voor een warmtepomp aan te vragen en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het realiseren van een comfortabeler en energiezuiniger huis.

Vraag een gratis offerte aan!

Vul onderstaand formulier in en ontvang geheel vrijblijvend een offerte op maat!
 Wij proberen altijd binnen 24 uur een voorstel toe te sturen.
trustpilot
Uitstekend 58 beoordelingen

Veelgestelde vragen

De hoogte van de subsidie die je ontvangt is afhankelijk van het type warmtepomp dat je aanschaft. Deze bedragen kunnen oplopen tot wel €3600. Neem contact met ons op dan kunnen wij een passende offerte maken.

Een warmtepomp is een slim apparaat dat warmte van de ene plek naar de andere kan verplaatsen. Stel je voor dat je een spons hebt die water opzuigt en dan dat water ergens anders weer uitknijpt. Een warmtepomp doet zoiets, maar dan met warmte.

Ten eerste haalt de warmtepomp warmte uit de lucht, de grond of zelfs water. Zelfs als de lucht buiten koud is, bevat deze nog steeds een bepaalde hoeveelheid warmte. De warmtepomp gebruikt een speciale vloeistof die warmte houdend is. Deze vloeistof loopt door een buizensysteem buiten, waar het die warmte opvangt en als een soort spons vasthoudt. 

Vervolgens brengt de warmtepomp die warmte naar binnen in je huis. Hier wordt de warmte losgelaten en gebruikt om je huis te verwarmen. Het is een beetje als een verwarmingssysteem dat warme lucht door je huis blaast, maar in plaats daarvan gebruikt de warmtepomp warmte die hij elders heeft opgevangen.

Het is mogelijk om het proces om te draaien, in de zomer kan hij warmte uit je huis halen en naar buiten verplaatsen om je huis koel te houden.

Meer informatie over onze Daikin warmtepompen? Neem contact met ons op!

Een warmtepomp aanschaffen is ten eerste milieuvriendelijk, omdat warmtepompen minder energie verbruiken en geen directe uitstoot van broeikasgassen hebben, dragen ze bij aan een lagere koolstofvoetafdruk en verminderen ze de impact op het milieu. Ten tweede is een warmtepomp toekomstbestendig, met de toenemende zorgen over klimaatverandering en regelgeving die gericht is op het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen, kan het investeren in een warmtepomp je huis toekomstbestendiger maken en de waarde verhogen. 

Tot slot biedt een warmtepomp veel comfort. Ze bieden doorgaans efficiënte en gelijkmatige verwarming en verkoeling. Ze kunnen de temperatuur in je huis goed regelen en zorgen voor een aangenaam binnenklimaat.

Wij, NBI Duurzaam, werken uitsluitend met hybride-warmtepompen van Daikin. De prijs van deze warmtepompen ligt tussen de €9.500 en €10.500 exclusief subsidie. Deze subsidie is afhankelijk van het soort warmtepomp dat je aanschaft. De terugverdientijd van onze warmtepompen zijn soms veel sneller dan je denkt! Vraag daarom nu naar de mogelijkheden en stel uw vragen aan een van onze adviseurs.