trustpilot
Uitstekend 58 beoordelingen
Uitstekend uit 58 beoordelingen

Geld besparen met een warmtepomp?

Geheel vrijblijvend en kosteloos!
Daikin logo
Enphase logo
JA Solar logo

Warmtepomp

Een warmtepomp kan jouw gehele woning verwarmen, verkoelen én draagt bij aan een duurzame toekomst. Over het algemeen luidt de gouden regel: hoe beter je woning geïsoleerd is, hoe hoger het rendement van de warmtepompen.

Daarom kun je er voor kiezen om de woning eerst ‘warmtepomp-klaar’ te maken door deze optimaal te isoleren. Denk daarbij aan muur- en vloerisolatie en dubbel glas. Over het algemeen zijn de woningen die na het jaar 2000 zijn gebouwd, zeer geschikt voor een warmtepomp.

Wat zeggen onze
klanten

NBI Duurzaam scoort gemiddeld een
NBI Monteur

De voordelen van een warmtepomp

Hoewel een warmtepomp ook rendabel is zonder zonnepanelen, is de combinatie van beide een echte toverformule. Een warmtepomp maakt gebruik van elektriciteit in plaats van gas. Je kunt je dus voorstellen deze combinatie duurzaam én kostenbesparend is!

In warme zomermaanden kan een warmtepomp daarnaast ook als verkoeler dienen. De pomp onttrekt de warme lucht uit het huis en stuurt deze vervolgens naar buiten.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Wij streven ernaar om altijd zo persoonlijk
mogelijk contact te hebben met onze
klanten. Van onze klanten­service tot aan onze monteurs!
warmtepomp NBI Duurzaam

Vakmanschap

Al onze monteurs zijn ware specialisten en beschikken over de benodigde certificeringen en diploma’s.

Wij kiezen voor duurzaam

Duurzaam

NBI Duurzaam kiest voor een groenere planeet. Wil jij ook bijdragen aan een betere wereld? Start dan met verduurzamen!

Vraag een gratis offerte aan!

Vul onderstaand formulier in en ontvang geheel vrijblijvend een offerte op maat!
 Wij proberen altijd binnen 24 uur een voorstel toe te sturen.
trustpilot
Uitstekend 58 beoordelingen

Veelgestelde vragen

De hoogte van de subsidie die je ontvangt is afhankelijk van het type warmtepomp dat je aanschaft. Deze bedragen kunnen oplopen tot wel €3600. Neem contact met ons op dan kunnen wij een passende offerte maken.

Een warmtepomp is een slim apparaat dat warmte van de ene plek naar de andere kan verplaatsen. Stel je voor dat je een spons hebt die water opzuigt en dan dat water ergens anders weer uitknijpt. Een warmtepomp doet zoiets, maar dan met warmte.

Ten eerste haalt de warmtepomp warmte uit de lucht, de grond of zelfs water. Zelfs als de lucht buiten koud is, bevat deze nog steeds een bepaalde hoeveelheid warmte. De warmtepomp gebruikt een speciale vloeistof die warmte houdend is. Deze vloeistof loopt door een buizensysteem buiten, waar het die warmte opvangt en als een soort spons vasthoudt. 

Vervolgens brengt de warmtepomp die warmte naar binnen in je huis. Hier wordt de warmte losgelaten en gebruikt om je huis te verwarmen. Het is een beetje als een verwarmingssysteem dat warme lucht door je huis blaast, maar in plaats daarvan gebruikt de warmtepomp warmte die hij elders heeft opgevangen.

Het is mogelijk om het proces om te draaien, in de zomer kan hij warmte uit je huis halen en naar buiten verplaatsen om je huis koel te houden.

Meer informatie over onze Daikin warmtepompen? Neem contact met ons op!

Een warmtepomp aanschaffen is ten eerste milieuvriendelijk, omdat warmtepompen minder energie verbruiken en geen directe uitstoot van broeikasgassen hebben, dragen ze bij aan een lagere koolstofvoetafdruk en verminderen ze de impact op het milieu. Ten tweede is een warmtepomp toekomstbestendig, met de toenemende zorgen over klimaatverandering en regelgeving die gericht is op het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen, kan het investeren in een warmtepomp je huis toekomstbestendiger maken en de waarde verhogen. 

Tot slot biedt een warmtepomp veel comfort. Ze bieden doorgaans efficiënte en gelijkmatige verwarming en verkoeling. Ze kunnen de temperatuur in je huis goed regelen en zorgen voor een aangenaam binnenklimaat.

Wij, NBI Duurzaam, werken uitsluitend met hybride-warmtepompen van Daikin. De prijs van deze warmtepompen ligt tussen de €9.500 en €10.500 exclusief subsidie. Deze subsidie is afhankelijk van het soort warmtepomp dat je aanschaft. De terugverdientijd van onze warmtepompen zijn soms veel sneller dan je denkt! Vraag daarom nu naar de mogelijkheden en stel uw vragen aan een van onze adviseurs.