trustpilot
Uitstekend 58 beoordelingen
Uitstekend uit 58 beoordelingen

Geld besparen met een laadpaal?

Geheel vrijblijvend en kosteloos!
DIC Laadsystemen
Enphase logo
Daikin logo

Laadpaal

In een wereld die steeds meer naar duurzaamheid neigt, wordt het bezit van een eigen laadpaal steeds relevanter. Elektrisch rijden is de toekomst, en met een laadpaal van NBI Duurzaam ben je altijd verzekerd van een snelle, efficiënte en betrouwbare laadoplossing, direct aan huis.

Stap vandaag nog over en ervaar het gemak en de voordelen van eigen laadinfrastructuur.

Wat zeggen onze
klanten

NBI Duurzaam scoort gemiddeld een
NBI Monteur

De voordelen van een laadpaal

Met een eigen laadpaal kies je voor ongekend gemak en duurzaamheid. Thuis of op kantoor laden betekent altijd een volle accu bij vertrek. Bovendien draag je actief bij aan een groenere toekomst door de CO2-uitstoot te verminderen.

Samen met NBI Duurzaam investeer je niet alleen in je eigen comfort, maar ook in een schonere planeet.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Ons doel is om altijd een persoonlijke band op te bouwen met onze klanten, van onze klantenservice tot onze technici aan toe!

Laadpalen

Vakmanschap

Elke monteur in ons team is een echte expert en is voorzien van de noodzakelijke certificaten en kwalificaties.

Laadpalen duurzaam

Duurzaam

NBI Duurzaam zet in op een groener morgen. Wil jij ook een verschil maken voor onze aarde? Begin dan met verduurzaming!

Vraag een gratis offerte aan!

Vul onderstaand formulier in en ontvang geheel vrijblijvend een offerte op maat!
 Wij proberen altijd binnen 24 uur een voorstel toe te sturen.
trustpilot
Uitstekend 58 beoordelingen

Veelgestelde vragen

wij installeren onze laadpalen op zowel zakelijk- als privebezit. Als je je auto niet op je eigen terrein parkeert, kan het zijn dat de laadkabel deels over gemeentelijke grond loopt. Het is aan jou om hierover te overleggen en goedkeuring te krijgen van de gemeente. NBI Duurzaam installeert nooit laadpalen op openbare terreinen.

De laadpaal van NBI Duurzaam kan zowel met een 1-fase (max 3,6 KW) als een 3-fase (max 11 KW) meterkast worden verbonden. De aansluitcapaciteit vormt meestal geen probleem, hoewel 3-fasen laden vaak de voorkeur heeft. Bij de koppeling aan de meterkast staat veiligheid centraal. Er dient veilig gewerkt te worden en er moet genoeg plaats zijn in de meterkast. Onze werkvoorbereider zal dit evalueren.

Afhankelijk van het type auto en de capaciteit van de accu kan de laadtijd variëren. Gemiddeld duurt het tussen de 4 en 8 uur voor een volledige lading met een thuislaadpaal. De exacte tijd kan variëren op basis van de specificaties van je voertuig en de laadpaal.

Ja, de laadpalen van NBI Duurzaam zijn ontworpen om bestand te zijn tegen diverse weersomstandigheden, inclusief regen en sneeuw. Ze zijn waterdicht en gebouwd volgens strenge veiligheidsnormen, zodat je je auto veilig kunt opladen, ongeacht het weer.

Bij een stroomstoring zal het laden automatisch stoppen. Zodra de stroomvoorziening weer hersteld is, zal de laadpaal de laadsessie hervatten. Onze laadpalen zijn uitgerust met veiligheidsmechanismen om te zorgen dat zowel je auto als de laadpaal beschermd blijven tijdens dergelijke situaties.