fbpx
trustpilot
Uitstekend 58 beoordelingen
Uitstekend uit 58 beoordelingen

Geld besparen met een laadpaal?

Geheel vrijblijvend en kosteloos!
DIC Laadsystemen
Enphase logo
Daikin logo

Laadpaal

In een wereld die steeds meer naar duurzaamheid neigt, wordt het bezit van een eigen laadpaal steeds relevanter. Elektrisch rijden is de toekomst, en met een laadpaal van NBI Duurzaam ben je altijd verzekerd van een snelle, efficiënte en betrouwbare laadoplossing, direct aan huis.

Stap vandaag nog over en ervaar het gemak en de voordelen van eigen laadinfrastructuur.

Wat zeggen onze
klanten

NBI Duurzaam scoort gemiddeld een
NBI Monteur

De voordelen van een laadpaal

Met een eigen laadpaal kies je voor ongekend gemak en duurzaamheid. Thuis of op kantoor laden betekent altijd een volle accu bij vertrek. Bovendien draag je actief bij aan een groenere toekomst door de CO2-uitstoot te verminderen.

Samen met NBI Duurzaam investeer je niet alleen in je eigen comfort, maar ook in een schonere planeet.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Ons doel is om altijd een persoonlijke band op te bouwen met onze klanten, van onze klantenservice tot onze technici aan toe!

Laadpalen

Vakmanschap

Elke monteur in ons team is een echte expert en is voorzien van de noodzakelijke certificaten en kwalificaties.

Laadpalen duurzaam

Duurzaam

NBI Duurzaam zet in op een groener morgen. Wil jij ook een verschil maken voor onze aarde? Begin dan met verduurzaming!

Vraag een gratis offerte aan!

Vul onderstaand formulier in en ontvang geheel vrijblijvend een offerte op maat!
 Wij proberen altijd binnen 24 uur een voorstel toe te sturen.
trustpilot
Uitstekend 58 beoordelingen

Veelgestelde vragen

wij installeren onze laadpalen op zowel zakelijk- als privebezit. Als je je auto niet op je eigen terrein parkeert, kan het zijn dat de laadkabel deels over gemeentelijke grond loopt. Het is aan jou om hierover te overleggen en goedkeuring te krijgen van de gemeente. NBI Duurzaam installeert nooit laadpalen op openbare terreinen.

De laadpaal van NBI Duurzaam kan zowel met een 1-fase (max 3,6 KW) als een 3-fase (max 11 KW) meterkast worden verbonden. De aansluitcapaciteit vormt meestal geen probleem, hoewel 3-fasen laden vaak de voorkeur heeft. Bij de koppeling aan de meterkast staat veiligheid centraal. Er dient veilig gewerkt te worden en er moet genoeg plaats zijn in de meterkast. Onze werkvoorbereider zal dit evalueren.

Afhankelijk van het type auto en de capaciteit van de accu kan de laadtijd variëren. Gemiddeld duurt het tussen de 4 en 8 uur voor een volledige lading met een thuislaadpaal. De exacte tijd kan variëren op basis van de specificaties van je voertuig en de laadpaal.

Ja, de laadpalen van NBI Duurzaam zijn ontworpen om bestand te zijn tegen diverse weersomstandigheden, inclusief regen en sneeuw. Ze zijn waterdicht en gebouwd volgens strenge veiligheidsnormen, zodat je je auto veilig kunt opladen, ongeacht het weer.

Bij een stroomstoring zal het laden automatisch stoppen. Zodra de stroomvoorziening weer hersteld is, zal de laadpaal de laadsessie hervatten. Onze laadpalen zijn uitgerust met veiligheidsmechanismen om te zorgen dat zowel je auto als de laadpaal beschermd blijven tijdens dergelijke situaties.

Meer informatie over laadpalen

Elektrische auto’s winnen snel aan populariteit, waardoor de vraag naar laadpalen toeneemt. Zo zijn laadpalen in je straat, maar ook een laadpaal voor thuis handige oplossingen voor eigenaren van elektrische auto’s, waardoor ze hun voertuig gemakkelijk en efficiënt kunnen opladen met een passende elektrische laadpaal. Bij NBI Duurzaam begrijpen we de groeiende behoefte aan laadpalen voor elektrische auto’s en bieden we een breed aanbod laadpalen aan om aan de wensen van onze klanten te voldoen.

Een van de voordelen van een laadpaal thuis is het gemak. Je kunt je elektrische auto aan je eigen laadpaal opladen terwijl je thuis bent, zonder dat je naar een openbare laadpaal hoeft te zoeken. Bovendien biedt een laadpaal aan de muur een gestroomlijnde en ruimtebesparende oplossing, perfect voor thuisgebruik.

Met een elektrische laadpaal thuis kun je ook kosten besparen. Thuis opladen met een laadpaal aan de muur is over het algemeen goedkoper dan opladen bij openbare elektrische laadpaal stations, waardoor je geld bespaart op lange termijn. Daarnaast draag je bij aan een duurzamere toekomst door te kiezen voor een elektrische auto en het gebruik van laadpalen.

Bij NBI Duurzaam helpen we je graag bij het vinden van de perfecte elektrische laadpaal voor thuis, afgestemd op jouw behoeften en budget. Ontdek vandaag nog ons assortiment aan hoogwaardige laadpalen en maak de overstap naar elektrisch rijden.

Overweeg een laadpaal van NBI Duurzaam

Bij het overwegen van het installeren van een laadpaal thuis voor je elektrische auto, is het belangrijk om een betrouwbare leverancier te vinden die aan je behoeften voldoet. Bij NBI Duurzaam begrijpen we het belang van het vinden van de juiste laadpaal die perfect past bij jouw situatie en daarom zijn wij de beste plek om jouw elektrische laadpaal aan te schaffen.

Een elektrische laadpaal bij je thuis biedt gemak en efficiëntie, waardoor je jouw elektrische auto kunt opladen op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Met een laadpaal aan de muur kun je ruimte besparen en een georganiseerde laadoplossing creëren die past bij jouw levensstijl.

Onze brede selectie van elektrische laadpalen omvat verschillende modellen en merken, zodat je kunt kiezen welke laadpaal voor je thuis het beste past bij jouw behoeften en budget. Of je nu op zoek bent naar een standaard laadpaal of een geavanceerdere elektrische laadpaal, wij hebben de juiste oplossing voor jou.

Met NBI Duurzaam kun je erop vertrouwen dat je een hoogwaardige laadpaal voor je elektrische auto krijgt, geïnstalleerd door deskundige professionals. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze elektrische laadpalen en hoe we je kunnen helpen met het vinden van de perfecte laadpaal aan de muur voor jouw elektrische auto.

Laadpaal met zonnepanelen

Het combineren van laadpalen met zonnepanelen is een slimme en duurzame oplossing voor het opladen van elektrische auto’s. Bij NBI Duurzaam bieden we een breed aanbod aan laadpalen met zonnepanelen die perfect passen bij jouw behoeften en wensen.

Een laadpaal aan de muur met zonnepanelen maakt gebruik van hernieuwbare energiebronnen om je elektrische auto op te laden, waardoor je niet alleen geld bespaart op je energierekening, maar ook bijdraagt aan een schonere toekomst.

Dit maakt zonnepanelen met een laadpaal voor thuis de beste en duurzaamste optie, omdat het de meest milieuvriendelijke manier van energie gebruik is. Dit doordat je niet alleen gebruik maakt van zonnepanelen om je laadpaal van stroom te voorzien, maar door deze stroom ook te gebruiken voor je auto ben je dubbel zo duurzaam bezig. Met de beste laadpaal met zonnepanelen van NBI Duurzaam profiteer je van maximale efficiëntie en betrouwbaarheid. Onze deskundige adviseurs helpen je graag bij het kiezen van de juiste laadpaal op zonnepanelen die passen bij jouw specifieke situatie en budget.

Door te kiezen voor een laadpaal op zonnepanelen investeer je niet alleen in een duurzame mobiliteitsoplossing, maar ook in een duurzame energievoorziening voor je huis. Neem vandaag nog contact op met NBI Duurzaam om meer te weten te komen over onze beste laadpalen voor je thuis met zonnepanelen en hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van een groenere levensstijl.

Laadpalen

Snellaadpaal

Snellaadpalen zijn een handige oplossing voor bestuurders van elektrische voertuigen die onderweg snel hun batterij willen opladen. Bij NBI Duurzaam begrijpen we de groeiende behoefte aan snellaadpalen en daarom bieden we met ons assortiment snellaadpalen voor thuis verschillende opties aan om aan de wensen van onze klanten te voldoen.

Met een snellaadpaal kan je een elektrische auto in korte tijd opladen, waardoor je snel weer op weg kunt. Hoewel snellaadpalen vaak op openbare locaties worden gevonden, is het ook mogelijk om een snellaadpaal thuis te installeren voor extra gemak. Wij van NBI Duurzaam bieden verschillende modellen snellaadpalen voor thuis als voor openbaar gebruik. Onze deskundige adviseurs helpen je graag bij het kiezen van de juiste snellaadpaal voor jouw behoeften en budget.

De prijs van onze snellaadpaal kan variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals vermogen en functionaliteiten. Wij streven ernaar om transparant te zijn over de prijs van onze snellaadpalen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Als je overweegt om een snellaadpaal te kopen, neem dan contact op met NBI Duurzaam voor meer informatie en deskundig advies. We helpen je graag bij het vinden en het adviseren van het kopen van de beste laadpaal voor jouw elektrische voertuig.

Laadpaal vermogen

Bij NBI Duurzaam streven we ernaar om laadpalen aan te bieden die passen bij de specifieke behoeften van onze klanten, inclusief verschillende niveaus in vermogen van onze laadpalen voor thuis om aan te sluiten op diverse elektrische voertuigen en situaties.

Het vermogen van onze laadpalen varieert, waardoor we zowel laadpalen met een standaard vermogen als krachtigere opties kunnen leveren. Zo bieden wij de laadpaal voor thuis met het vermogen dat het beste past bij jouw elektrische auto en andere elektrische vervoermiddelen. Dit stelt jou in staat om je elektrische auto en andere vervoermiddelen met een passend laadpaal vermogen thuis snel en efficiënt op te laden.

Bij het kiezen van een laadpaal is het belangrijk om rekening te houden met het vermogen in de laadpaal die je zoekt, zodat je zeker weet dat deze voldoende energie kan leveren om je voertuig op te laden binnen een redelijke tijd. Onze deskundige adviseurs bij NBI Duurzaam helpen je graag bij het kiezen van de juiste laadpaal met het passende vermogen voor jouw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze laadpalen en hun vermogensniveaus.

Voordeel laadpaal thuis

Een van de voordelen van het hebben van een laadpaal thuis is het gemak en de flexibiliteit die het biedt voor eigenaren van elektrische voertuigen. Met een laadpaal bij je thuis hoef je niet meer afhankelijk te zijn van openbare laadpalen, wat tijd en moeite bespaart. Een ander voordeel van een laadpaal thuis is de kostenbesparing op lange termijn. Thuis laden is over het algemeen goedkoper dan opladen bij openbare laadpalen, wat resulteert in lagere oplaadkosten voor elektrische auto’s.

Bij NBI Duurzaam begrijpen we de voordelen van laadpalen thuis en bieden we een aanbod aan laadpalen die passen bij de behoeften van onze klanten. 

Door te kiezen voor een laadpaal thuis van NBI Duurzaam, kunnen eigenaren van elektrische voertuigen genieten van de voordelen van laadpalen, waaronder snel en gemakkelijk laden, direct vanuit hun eigen garage of oprit. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over de voordelen van laadpalen thuis en hoe we je kunnen helpen met het vinden van de beste laadpaal.

Laadpaal aan huis

Laadpalen kopen

Het kopen van een laadpaal voor thuis is een belangrijke stap voor eigenaren van elektrische voertuigen om hun elektrische voertuigen optimaal op te laden. Wij begrijpen het belang van het vinden en bestellen van de juiste laadpaal die past bij de specifieke behoeften van elke klant.

Met onze ruime ervaring en expertise in laadpalen helpen we klanten bij het kopen van laadpalen die naadloos passen bij hun huis en oplaad behoeften. Of je nu op zoek bent naar het kopen van een laadpaal voor een privéwoning of een het aanschaffen van laadpalen voor je bedrijfslocatie, we hebben verschillende opties beschikbaar om aan jouw wensen te voldoen.

Naast het kopen van de laadpaal bieden we ook installatiediensten aan. Zo kunnen wij optimale service bieden met zowel de aanschaf als de installatie van jouw laadpalen en een volledige service van begin tot eind. Door te kiezen voor NBI Duurzaam kun je jouw laadpaal kopen en laten installeren door ervaren professionals, wat zorgt voor een probleemloze ervaring.

Bij NBI Duurzaam streven we ernaar om transparant te zijn over de prijs van onze laadpalen, zodat klanten duidelijkheid hebben over de kosten van hun aanschaf. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over het kopen en installeren van een laadpaal en hoe we je kunnen helpen bij het bestellen van de laadpalen die de beste oplossing bieden.

Laadpaal thuis kosten

Het installeren van een laadpaal thuis brengt verschillende kosten met zich mee, daarom streven wij ernaar om transparant te zijn in de prijzen van onze laadpalen. Wij kijken vooral naar jouw wensen en behoeften en op basis hiervan kunnen wij de beste prijs voor een laadpaal bij jou thuis aanbieden. Zo ben je verzekerd van de beste prijs voor je laadpaal aan de muur.

De kosten voor het installeren van een laadpaal bij je thuis variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type laadpaal, de locatie van de installatie en eventuele bijkomende werkzaamheden die de kosten voor je laadpaal thuis kunnen laten variëren. Bij NBI Duurzaam kunnen we je voorzien van een nauwkeurige kosteninschatting, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Het is belangrijk om niet alleen naar de prijs van de laadpaal zelf te kijken, maar ook naar de kosten voor installatie van een laadpaal bij je thuis. Onze ervaren adviseurs verstrekken transparante informatie over de kosten van het installeren van een laadpaal. Daarna zorgen wij voor professionals die je laadpaal veilig installeren, wat essentieel is voor een betrouwbaar laadpunt bij jou thuis. Bij NBI Duurzaam streven we ernaar om onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden in de prijs van onze laadpalen. Bij ons ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en worden de laadpalen geïnstalleerd door deskundige professionals, tegen een eerlijke prijs.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de kosten van het installeren van een laadpaal thuis en hoe we je kunnen helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw behoeften.

Installatie laadpaal

Het installeren van een laadpaal bij je thuis of de installatie van laadpalen op een bedrijfslocatie is een belangrijke stap richting duurzame mobiliteit. Bij NBI Duurzaam zijn we gespecialiseerd in het leveren en installeren van hoogwaardige laadpalen die voldoen aan jouw specifieke behoeften, wensen en budget.

Onze ervaren installateurs staan klaar om je laadpaal op juiste wijze te installeren en begeleiden je bij elke stap van het proces, van advies en selectie tot uiteindelijk de installatie en onderhoud van je nieuwe laadpaal. Dus, of je nu een laadpaal thuis wilt installeren voor je elektrische auto of meerdere laadpunten op je bedrijfslocatie nodig hebt, wij hebben de expertise om het voor elkaar te krijgen.

Het installeren van een laadpaal thuis is snel en eenvoudig met de hulp van onze deskundige vakmensen. Onze installateurs zorgen ervoor dat jouw laadpaal vakkundig wordt geïnstalleerd, met oog voor veiligheid en efficiëntie.

Als bedrijf met erkende laadpaal installateurs bieden we niet alleen hoogwaardige laadpalen, maar ook een uitstekende service. Ons doel is om onze klanten een naadloze ervaring te bieden gedurende het hele proces, vanaf het eerste contact tot de voltooiing van de installatie van hun laadpaal.

Of je nu een laadpaal thuis wilt laten installeren of op je bedrijfslocatie, bij NBI Duurzaam ben je aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en laat ons je helpen bij het laten installeren van je nieuwe laadpaal voor thuis.

Laadpaal offerte

Wil je thuis gemakkelijk en efficiënt je elektrische voertuig opladen? Bij NBI Duurzaam ben je aan het juiste adres! Vraag vandaag nog een offerte aan voor een laadpaal bij jou thuis en maak je leven een stuk eenvoudiger.

Door een offerte voor je laadpaal thuis aan te vragen bij NBI Duurzaam, zorgen wij ervoor dat we met jou de beste optie vinden voor jouw wensen en budget. Met onze laadpalen geniet je van het comfort van het opladen van je elektrische auto in je eigen garage of oprit. Dankzij het aanvragen van een offerte om een laadpaal thuis te installeren hoef je nooit meer te zoeken naar een openbaar laadpunt of te wachten tot een ander voertuig klaar is. Met een laadpaal thuis heb je altijd een betrouwbare en snelle laadoplossing binnen handbereik.

Het aanvragen van een offerte voor een laadpaal is eenvoudig en snel. Vul gewoon ons online formulier in en ontvang binnen enkele dagen een offerte voor een laadpaal bij je thuis. Ons ervaren team staat klaar om je te helpen bij elke stap van het proces, van advies tot installatie.

Wacht niet langer en vraag vandaag nog een laadpaal offerte aan en neem de eerste stap naar een duurzamere toekomst. Vraag nu jouw offerte voor een laadpaal thuis aan bij NBI Duurzaam en ontdek hoe gemakkelijk en voordelig elektrisch rijden kan zijn. Laat ons na het aanvragen van een offerte, een laadpaal bij je thuis installeren om de overstap naar elektrisch rijden moeiteloos te maken.

Over ons NBI Duurzaam