fbpx
trustpilot
Uitstekend 58 beoordelingen

Over ons

Een duurzame missie

Onze zonnepanelen, warmtepompen en airconditioningsystemen worden geleverd én geïnstalleerd door de experts die werkzaam zijn bij NBI Duurzaam. Daarnaast bieden we enkel kwalitatief hoogwaardige producten en systemen aan, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. Daarom krijg je in veel gevalen 10 jaar garantie op het door ons geplaatste systeem (dit is per product verschillend).

Over ons NBI Duurzaam
Sunpower authorized
Daikin logo
Enphase logo
Jinko logo
DIC Laadsystemen
NBI Duurzaam airco

Onze werkwijze

We starten altijd met een adviesgesprek en een offerte op maat gemaakt. Daarin worden jouw wensen, behoeften en de leefsituatie onder de loep genomen. De communicatie van onze binnen- en buitendienst sluit feilloos op elkaar aan zodat er geen enkel misverstand kan ontstaan. En ook ná de installatie van een of meerdere producten of systemen staat onze klantenservice voor je klaar!

Het bewaken van de kwaliteit van onze producten staat hoog in ons vaandel. Daarnaast letten we scherp op nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie die nog meer rendement opleveren.

Ons verhaal

NBI Duurzaam wordt geïnitieerd door Prijsdokter en NBI B.V, de handen zijn ineengeslagen voor de start van een duurzame missie. Verduurzamen doen we samen, en daarom helpen we je graag. We zorgen ervoor dat iedereen een steentje kan bijdragen aan het verbeteren van de wereld, want dat is hard nodig. Ons kantoor bevindt zich aan de Oosterveldsingel in Hengelo, waar tevens onze klantenservice gevestigd is.

Bij NBI Duurzaam werken we met onze eigen monteurs. En dit zijn ware experts! Met jarenlange ervaring in het vakgebied kunnen we altijd topkwaliteit leveren. Afhankelijk van de omvang van het project stellen we het perfecte team samen voor de klus. We zorgen voor een veilige montage, een heldere oplevering en kwalitatieve nazorg met optioneel een jaarlijks onderhoudscontract.

Wij leveren en installeren zonnepanelen, warmtepompen en airconditioningsystemen in een groot deel van Overijssel, maar laten ons zeker niet begrenzen. Bij NBI Duurzaam zijn we van mening dat alles mogelijk is, ook als dit betekent dat onze klanten zich verder weg in het land bevinden. Daarnaast staat onze klantenservice altijd voor je klaar en kunnen we je (zowel telefonisch als per mail) zo snel mogelijk van dienst zijn.