trustpilot
Uitstekend 58 beoordelingen
Uitstekend uit 58 beoordelingen

Geld besparen met een GivEnergy thuisbatterij!

Geheel vrijblijvend en kosteloos!
Enphase logo
Huawei

GivEnergy thuisbatterij

Zet de stap naar een duurzamere toekomst met NBI Duurzaam! Profiteer nu van onze EK actie: bij aankoop van een GivEnergy thuisbatterij van 20.4 kWh krijg je voor slechts € 11.500 niet alleen een efficiënte energieoplossing, maar ontvang je ook een gratis Samsung 65 inch tv. Begin vandaag nog met besparen en geniet van elke wedstrijd in topkwaliteit!

Wat zeggen onze
klanten

NBI Duurzaam scoort gemiddeld een

De voordelen van een thuisbatterij

De overstap naar een thuisbatterij is méér dan enkel een technologische vooruitgang. Het biedt huiseigenaren concrete voordelen die zowel financieel als ecologisch van waarde zijn. Hieronder duiken we dieper in de unieke pluspunten die een thuisbatterij met zich meebrengt, van kostenbesparing tot een groenere levensstijl.

In combinatie met Frank energie handelen op de onbalansmarkt en verdien €2400,- per jaar.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Onze ambitie is steeds een unieke relatie te vormen met onze klanten, van klantondersteuning tot onze technische experts!

Thuisbatterij van NBI Duurzaam

Vakmanschap

Iedere technicus binnen ons team is een ware specialist, uitgerust met de vereiste certificaten en kwaliteiten.

Duurzame wereld met een thuisaccu

Duurzaam

NBI Duurzaam streeft naar een duurzamere toekomst. Wil jij ook een positieve bijdrage leveren aan onze planeet? Start met vergroening!

Vraag een gratis offerte aan!

Vul onderstaand formulier in en ontvang geheel vrijblijvend een offerte op maat!
 Wij proberen altijd binnen 24 uur een voorstel toe te sturen.
trustpilot
Uitstekend 58 beoordelingen

Veelgestelde vragen

Een thuisbatterij is een opslagsysteem voor elektriciteit dat huiseigenaren in staat stelt om opgewekte energie (bijvoorbeeld via zonnepanelen) op te slaan en later te gebruiken, wanneer de zon niet schijnt of de vraag naar energie hoger is.

De levensduur van een thuisbatterij varieert, maar veel moderne batterijen gaan tot 10 jaar of langer mee, afhankelijk van het gebruik en het specifieke model. Net als andere batterijen kan de capaciteit in de loop van de tijd afnemen.

De kosten van thuisbatterijen variëren op basis van capaciteit, merk en technologie. Het is belangrijk om niet alleen naar de aanschafprijs te kijken, maar ook naar de besparingen op de lange termijn door zelfvoorzienend te worden in energie.

Hoewel een thuisbatterij de afhankelijkheid van het stroomnet aanzienlijk kan verminderen, vooral in combinatie met zonnepanelen, is het voor veel huishoudens uitdagend om volledig off-grid te gaan. De batterij zorgt wel voor meer zelfvoorzienendheid en kan piekverbruikstijden overbruggen.

Nee, een professionele installateur kan een thuisbatterij meestal binnen een dag installeren. Het is belangrijk dat de installatie wordt uitgevoerd door een gecertificeerde professional om optimale veiligheid en prestaties te garanderen.