Zonnepanelen

Zonnepanelen, wek duurzaam je  eigen groene stroom op
Word je eigen energieleverancier! Dat is een stuk minder ingewikkeld dan het klinkt. Het laten installeren van zonnepanelen op je dak is al genoeg. Zonnepanelen zetten zonne-energie om in zonnestroom, een schone vorm van stroom die je gelijk kunt gebruiken. Ideaal wanneer je je impact op het klimaat én je energierekening wilt verlagen. NBI Duurzaam helpt je hierbij graag met advies over en levering en installatie van kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen.
Investeer slim, laat zonnepanelen installeren
Duurzaam leven en werken. Steeds meer huizenbezitters en ondernemers zien het belang van het verminderen van zowel de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen, als van de uitstoot van CO2. Het laten installeren van zonnepanelen is een goede manier om een bijdrage te leveren aan het vertragen van de klimaatverandering. Met een relatief lage investering wek je je eigen groene stroom op. De installatie is snel en je begint meteen met het besparen op je energiekosten. Daarmee verdien je je investering snel terug. Bovendien gaan zonnepanelen wel 25 jaar mee. Een slimme investering dus, vind je niet?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

En ontvang een gratis offerte!

zonnepanelen

Wist je dat

  • Zonnepanelen niet op temperatuur, maar op licht werken en dat ze dus ook op bewolkte dagen energie opwekken?
  • De ideale hellingshoek voor zonnepanelen 35 graden is, maar dat wij ze op zowel schuine als platte daken kunnen installeren?
  • Je de investering met 4/5 jaar terugverdiend hebt?
  • Zonnepanelen weinig onderhoud vergen en dat ze na een Hollandse regenbui vaak weer helemaal schoongespoeld zijn?
  • Je op onze website je gegevens kunt achterlaten voor een vrijblijvend adviesgesprek?