Aircondi­tioning

De zomers worden warmer en we zijn steeds meer thuis. Helemaal nu de winter in aantocht is en we meer thuiswerken. Airco’s staan over het algemeen bekend als enorme energieslurpers. Dat is gelukkig verleden tijd met de moderne airconditioningsystemen. Wist je dat een airco naast verkoeling, de lucht ook zuivert van stof, vuil, pollen en daarnaast de luchtvochtigheid reguleert?

Wij bieden alleen de meest energiezuinige airconditioningsystemen aan en daarmee wordt het kiezen van de juiste airco voor jouw woning een koud kunstje. Onze experts zorgen voor een systeem dat past bij jouw wensen, (leef)situatie en budget. Zo kijken we naar het aantal ruimtes dat je wilt klimatiseren, voor welk doeleinde deze gebruikt worden en door hoeveel personen. Wist je dat je in combinatie met zonnepanelen zelfs honderden euro’s kunt besparen op je energierekening? Ben jij toch liever op zoek naar zonnepanelen of warmtepompen bekijk deze dan op de desbetreffende pagina’s.

airconditioner

WETEN WAT JIJ
KUNT BESPAREN?

Warm tijdens de winter en een fijne verkoeling voor de zomer: wist je dat je met moderne aircosystemen een huis op een duurzame manier kunt verwarmen? Bovendien draagt een airco bij aan een gezondere leefomgeving. Een kwalitatief systeem zorgt voor meer dan alleen verkoeling!

Waarom kiezen voor een airconditioning?

– Regel de temperatuur in huis naar jouw behoefte
– Zuivert de lucht en reguleert de luchtvochtigheid
– Gebruiksvriendelijk door apps, spraakbesturing en bediening op afstand